Trimsalon

Maak voordelig kennis met Baroxx

Nieuwste technieken en materialen

Trimsalon Baroxx is dé trimsalon in Nieuwkoop. Mijn naam is Jose van Eijk en ik ben eigenaresse van Trimsalon Baroxx. De trimsalon is gestart in 2014 en kent inmiddels al heel wat vaste klanten. Uiteraard is ook uw hond van harte welkom bij Baroxx, ik neem uw huisdier graag onder handen. Dit doe ik met de nieuwste technieken en de beste materialen. Zo is de salon voorzien van apparatuur die voldoet aan de allerlaatste veiligheidsrichtlijnen.

Om een voorbeeld te geven van de veilige maatregelen in de salon is de rollende tafel. Deze tafel, die tevens in hoogte verstelbaar is, kan al rollend naar het bad bewogen worden. Wel zo veilig, zeker voor grote honden. Ook het bad is in hoogte verstelbaar, zodat het voor de hond en mijzelf een ideale situatie is zonder ongemak. Het bad is voorzien van een badpomp, deze mengt de shampoo met water. Dit betekent dat de hond constant gewassen wordt en de straal zorgt ervoor dat er helemaal tot op de huid gereinigd wordt, een optimale werking dus.

De salon maakt gebruik van speciale shampoos, zodat iedere vacht met zijn specifieke eisen juist behandeld wordt. Zo gebruik ik speciale shampoos voor allergieën, ontwollen, een witte vacht en een speciale shampoo voor plukhonden. Ik vind het prettig om kwalitatief hoogwaardige kammen en borstels te gebruiken. Deze zijn ook te koop in de salon, net als de shampoos die gebruikt worden.

Nieuw: de droogkast!

Voor de honden die niet snel verharen (bijv. poedel, shih tzu en boomer) is dit een ideale oplossing om niet helemaal droog geföhnd te worden. Heerlijk comfortabel naar buiten kunnen kijken om zo droog geblazen te worden. Kleine én grote honden kunnen in de kast.

Vandaag mijn Australian Labradoodle Floortje voor het eerst bij Baroxx gebracht voor een trimbeurt. Ben helemaal tevreden over het eindresultaat, weer prachtig in model!
Marieke van Berkel
Gisteren onze labrador voor het eerst bij Baroxx gebracht. Ze ziet er weer heerlijk fris en fruitig en mooi uit! Bedankt!! Tot de volgende keer!
Martine Petersen-van Der Sloot
Mooi werk. Willy ziet er geweldig uit en voelt zo lekker zacht . Voor zoveel koekjes komt hij zeker een keertje terug 😉
Ingeborg Veys-degryse

Ben jij een hondentrimster maar heb je zelf geen salon, dan kun je bij Baroxx terecht. Je kunt in de trimsalon van Baroxx een tafel huren en gebruik maken van het bad en de föhn. Informeer naar de mogelijkheden en de tarieven.

Er is plek voor iedereen

Of het nu een klein hondje is of juist een hele grote, bij Trimsalon Baroxx zijn ze allemaal welkom! Iedere hond verdient het om er goed en verzorgt uit te zien. Ik stel de honden op hun gemak en zorg dat ze weer spik en span de deur uit gaan. Maak snel een afspraak voor een complete trimbeurt.

Wilt u meer informatie? Mail info@baroxx.nl en ik neem contact met u op.