Borstel/onderhoudsles

Persoonlijke aandacht

Borstel- en/of onderhoudsles om thuis toe te passen

Vind u het lastig om uw hond thuis bij te houden, maar wilt u dit wel graag leren? Het is ook mogelijk om een priveles te krijgen van Jose. Hier kan zij u helpen bij datgene waar u tegen aanloopt tijdens het onderhoud thuis. Voorbeelden van lessen die Jose eerder heeft gegeven aan de baasjes die u voorgingen;

  • Puppy is lastig te borstelen, bijt en piept veel. Jose helpt hierbij hoe u de lichaamstaal kunt lezen van uw pup en hierdoor de uitleg naar de pup toe duidelijker kunt brengen, waardoor deze op zijn gemak leert zijn tijdens het borstelen.
  • Labradoodle die ondanks alle pogingen thuis steeds met veel klitten in de salon kwam en hierdoor vaak een kort model aangemeten kreeg. We hebben stap voor stap doorgenomen hoe deze vacht het beste te kammen is en met welke producten.
  • Oogjes vrij knippen bij de shih tzu. Erg handig zodat er geen vies klontjes in blijven hangen.
  • Voetjes knippen van een oude cocker spaniel. De haren hier onder groeien altijd zo hard en deze hond gleed hierdoor uit. Nu kan het baasje thuis elke 4 weken de voetjes bij knippen wanneer de hond ligt.

Heeft u een andere wens? Schroom niet om contact op te nemen voor overleg. Dan bespreekt u met Jose de problemen waar u tegenaan loopt en legt ze u een behandelplan voor.

Knippen

Ontwollen

Plukken

Scheren

Van klein naar groot

Of het nu een klein hondje is of juist een hele grote, bij Trimsalon Baroxx zijn ze allemaal welkom! Iedere hond verdient het om er goed en verzorgt uit te zien. Ik stel de honden op hun gemak en zorg dat ze weer spik en span de deur uit gaan. Maak snel een afspraak voor een complete trimbeurt.

Wilt u meer informatie? Mail info@baroxx.nl en ik neem contact met u op.