Baroxx at home

Welkom bij Baroxx at home

Dé plek waar je kunt leren om zelf jou hond thuis te kunnen trimmen. Hier deel ik alle tips en tools die ik de afgelopen 10 jaar heb gebruikt en geleerd tijdens het trimmen van ruim 8000 honden!

Leuk dat je interesse hebt in de verzorging van jouw hond. Daar help ik je graag bij! Ik werk momenteel al 9 jaar in mijn eigen trimsalon Baroxx. Ik heb verschillende opleidingen gedaan zoals paardrijd instructrice, paravetrinair dierenarts assisente, voedingsdeskundige voor honden en specialisaties in onder andere het ras de dwergkees. In de loop van de jaren valt mij iets op. De vachten van honden veranderen. Steeds meer ‘beertjes en pluizenbolletjes’. Super schattig, maar… ook veel onderhoud! Ik merk in de salon dat dit voor veel eigenaren moeilijk is om bij te kunnen houden. Na een flink aantal stagiaires het trimvak geleerd te hebben, kwam ik er achter dat ik les geven ontzettend leuk vond! Zo is het idee voor de online cursus geboren, trimmen leer je echt door herhalen en een video cursus kan je ontelbare keren herhalen!

De cursussen bevinden zich op mijn podia platform. Hier kun je de cursus aanschaffen en direct bekijken. Je kunt de cursus zo vaak bekijken als je wilt, wat ik ook gelijk het belangrijke voordeel vind; trimmen leer je niet in een uurtje. Dus de herhaling is zo fijn en belangrijk om iets te leren!

Het podia platform vind je hier: https://baroxxathome.podia.com

Een inkijkje in de cursus: Een kleine sneakpeak, of mijn manier van uitleggen bij jou past! (PS. Bowie houd altijd zijn oogje dicht geknepen als ik rondom zijn oogjes aan het werk ben, dit is normaal).

Door mijn ervaring tijdens het opleiden van tientallen stagiaires weet ik goed hoe ik mijn ervaring over kan brengen en hoe ik iemand op een veilige manier leer trimmen.