Contact met Baroxx

Dé trimsalon van Nieuwkoop en omstreken

Mijn naam is Jose van Eijk, dierengek en eigenaresse van Trimsalon Baroxx. In 2013 ben ik uit liefde voor honden de opleiding tot trimster gaan volgen. Ik vind het erg belangrijk dat honden goed verzorgd zijn en zichzelf kunnen zijn. De ene hond ligt het liefst elke dag in het water, waar de andere het liefst de hele dag op schoot zit. Hier pas ik de trimbeurt graag op aan. De trimsalon is gestart in 2014 en ik heb in de loop der jaren veel specialisaties behaald. Mijn favoriete ras is de pomeranian, hier heb ik diverse cursussen voor gevolgd. Ik ben dol op hun eigenwijze en lieve karakters, samen met het wollige vachtje.

De trimsalon kent inmiddels al heel wat vaste klanten. Maar uiteraard is uw hond ook van harte welkom bij Baroxx, ik neem uw huisdier graag onder handen.

Maak snel een afspraak, bel 06 – 139 402 86. Krijgt u de voicemail? Stuur mij dan een sms of whatsapp. Wanneer ik een hond aan het trimmen ben kan ik de telefoon niet aannemen. Zodra ik mijn handen vrij heb kijk ik alvast in de agenda en kan ik zo snel mogelijk bij uw terug komen met een voorstel.

Jose van Eijk

Mijn naam is Daphne Brink en ben een onwijze dierenliefhebber. Ik heb meerdere banen gehad in de dieren branche. Maar wilde toch nog iets anders proberen. Iets waarbij ik mijn creativiteit en liefde voor dieren kwijt kon. Zodoende ben ik begonnen aan de honden trim opleiding. In 2021 heb ik mijn diploma in mijn zak mogen steken.

Sinds 2021 ben ik bij Trimsalon Baroxx terecht gekomen. Hier kan ik mijn creativiteit kwijt en liefde voor honden.

Ik hou erg veel van ontwol rassen, met name de australian shepherd en de golden retriever. In de komende jaren wil ik zoveel mogelijk specialisaties gaan doen om mijn kennis nog meer te verbreden.

Vragen staat vrij…

Wilt u meer informatie? Dat kan, stuur me een bericht of bel 06 – 139 402 86. U kunt de vragen natuurlijk ook stellen tijdens het brengen of het ophalen. Na een behandeling geef ik nog wat onderhoud tips mee om zo ook thuis uw huisdier goed te kunnen verzorgen tussen de trimbeurten door.

baroxx

Trimsalon Baroxx

Stibbe 25, 2421 MR Nieuwkoop
Tel. 06 – 139 402 86 | info@baroxx.nl

KvK 60117397 | BTW NL210747808B01

Wilt u meer informatie?

Dat kan, stuur me een bericht of bel 06 – 139 402 86. U kunt de vragen natuurlijk ook stellen tijdens het brengen of het ophalen. Na een behandeling geef ik nog wat onderhoud tips mee om zo ook thuis uw huisdier goed te kunnen verzorgen tussen de trimbeurten door.

ABHB

Trimsalon Baroxx is aangesloten bij ABHB, vakvereniging voor trimmers.