Trimsalon

Maak voordelig kennis met Baroxx

Nieuwste technieken en materialen

Pomeranian specialistIn 2013 ben ik uit liefde voor honden de opleiding tot trimster gaan volgen. Ik vind het erg belangrijk dat honden goed verzorgd zijn en zichzelf kunnen zijn. De ene hond ligt het liefst elke dag in het water, waar de andere het liefst de hele dag op schoot zit.

In mijn salon pas ik de trimbeurt en trimtechnieken hierop aan zodat het resultaat zo optimaal mogelijk is. Tijdens mijn werk wil ik absoluut de hondjes geen pijn doen en een fijne ervaring geven. Ik verzoek daarom ook elk baasje om op tijd de hond te laten trimmen en thuis goed bij te houden, gebeurd dit niet dan wordt het ook erg lastig een fijne ervaring te geven aan de hond. Klitten zorgen voor pijn en ongemak. Ook tijdens het verwijderen ervan kan dit zo ervaren worden. Het advies voor de volgende vacht is als volgt:

  • Honden met een knipvacht elke 6-8 weken
  • Honden met een scheervacht elke 6-8 weken
  • Honden met een plukvacht (strip) elke 3-4 maanden
  • Honden met een ontwolvacht elke 2-3 maanden

Wassen is goed voor een hond. Hiervan wordt zijn vacht schoon en is er minder kans op klitten. Wel is het belangrijk hier een goede shampoo voor te gebruiken. Deze shampoos zijn bij mij in de salon verkrijgbaar.
Lukt het wassen thuis niet? Dan kunt u hier uiteraard ook een afspraak voor maken in de salon.

De droogkast!

Voor de honden die niet snel verharen (bijv. poedel, shih tzu en boomer) is dit een ideale oplossing om niet helemaal droog geföhnd te worden. Heerlijk comfortabel naar buiten kunnen kijken om zo droog geblazen te worden. Kleine én grote honden kunnen in de kast.

Vandaag mijn Australian Labradoodle Floortje voor het eerst bij Baroxx gebracht voor een trimbeurt. Ben helemaal tevreden over het eindresultaat, weer prachtig in model!

Marieke van Berkel
Gisteren onze labrador voor het eerst bij Baroxx gebracht. Ze ziet er weer heerlijk fris en fruitig en mooi uit! Bedankt!! Tot de volgende keer!
Martine Petersen-van Der Sloot
Mooi werk. Willy ziet er geweldig uit en voelt zo lekker zacht . Voor zoveel koekjes komt hij zeker een keertje terug 😉
Ingeborg Veys-degryse

Puppy

Heeft u een pup aangeschaft? Gefelicteerd! Uw pup kan bij ons terecht vanaf 3 maanden. Tussen de 3 en de 5 maanden vind het wenbeurtje plaats voor uw pup. Hierin leren wij de hond goed kennen en gaan we hem/haar wassen, fohnen en uitborstelen. Eventueel de oogjes vrij knippen wanneer dit nodig is. Deze beurt zorgt ervoor dat de hond op een ontspannen manier kennis maakt met de trimsalon. Erg belangrijk!

Maak gebruik van onze actieprijs voor uw pup, een wenbeurt en een voedingsconsult voor € 60 i.p.v. € 70. Maak snel een afspraak.

Wilt u meer informatie? Mail info@baroxx.nl en ik neem contact met u op.